KWF IPSO IPSO

Creatief

Mensen ontdekken tijdens of na hun ziekte vaak onverwachts een behoefte voor het creatieve en kunstzinnige. Kunstzinnig of creatief bezig zijn, is een fijne manier om te ontspannen en een andere kant van je zelf te leren kennen. Belangrijk is dat het je “gezonde ik” aanspreekt.

Creativiteit is bij uitstek een manier om te ontspannen of door inspanning je te verliezen in het moment. Welke activiteit je ook kiest, op het moment dat je het inloophuis binnen stapt neem je tijd voor jezelf, om te ontspannen of te onthaasten, te ontdekken en te creëren.

Je hoeft geen verstand van kunst te hebben en er is ook geen ervaring vereist. Iedereen kan meedoen. Iedereen is hartelijk welkom om deel te nemen, zodat je samen ook mooie dingen kan delen.

Kaarten maken – mandala’s kleuren – bloemschikken 
Elke dinsdagmiddag is er een creatieve middag in het Inloophuis.
U kunt kiezen uit verschillende activiteiten. Er zijn materialen aanwezig om kaarten te maken en mandala’s in te kleuren.

Wanneer u een idee heeft voor creatieve activiteit, laat het ons weten. Wij kunnen eventueel zorgen dat de benodigde materialen aanwezig zijn, zoals verf en kwasten. Het belangrijkste is dat je bezig kunt zijn. Misschien kun je even vergeten, even delen, even lachen, even een traan wegpinken.

Dinsdagmiddag bent u vanaf 13:30 welkom. De koffie en thee staat klaar!

De kosten zijn 1,25 euro of een strip van de strippenkaart.