KWF IPSO IPSO

L I N K S

Centrum De Appel

Het Centrum de Appel is een spiritueel en creatief Centrum en bestaat sinds januari 2011.
Het Centrum bevindt zich in villa Mariënboom, aan het eind van de Groesbeekseweg 428 in Nijmegen. Villa Mariënboom is in 1910 gebouwd als hotel maar is vooral bekend als Veilinghuis en als pand van de Bescherming Burger Bevolking.
Vele mensen en organisaties hebben inmiddels hun weg gevonden naar deze nieuwe plek vol leuke, inhoudelijke, verdiepende activiteiten. In het Centrum zijn vier zalen, een horecaruimte en er is een prachtige tuin.
Het Centrum straalt rust uit en heet eenieder van harte welkom.

KBO Groesbeek/De Horst

De KBO Groesbeek/De Horst wil een organisatie zijn van senioren, die samen staan voor tal van activiteiten, waar ontmoeting en samenzijn voorop staan. Op onze website vindt u een overzicht. Of het nu een spellenmiddag, sjoelwedstrijd of feestmiddag betreft, of een uitstapje. Het is er allemaal.

KWF Kankerbestrijding

Focus van KWF van 2011-2014
Een rookvrij Nederland
Onderzoek snel naar de patiënt
Kanker.nl: digitaal en op maat
Betere kankerzorg in Nederland

 IPSO – Inloophuizen en Psycho-oncologische centra Samenwerking en Ondersteuning

IPSO is de brancheorganisatie voor inloophuizen en psycho-oncologische centra in Nederland. IPSO versterkt en ondersteunt haar leden zodat deze – ieder op hun eigen wijze – alle mensen met kanker en hun naasten op maat gesneden psycho-oncologische begeleiding en ondersteuning kunnen bieden.

 Kanker.nl

Veel organisaties zetten zich in voor mensen met kanker en hun naasten. Voor iedere hulpvraag is er wel een organisatie die je van meer informatie kan voorzien of je verder kan helpen. De komende tijd wordt het aantal organisaties op Kanker.nl stap voor stap uitgebreid.

Helen Dowling Instituut

Het Helen Dowling Instituut (voorheen Taborhuis) helpt u om te gaan met veranderingen en het vinden van een nieuwe balans. Wij bieden psychologische behandelingen aan, zowel individueel als in groepen. De behandeling komt nooit in de plaats van de medische behandeling, maar is gericht op de emotionele, psychologische en relationele gevolgen van uw ziekte.

 Marikenhuis

Mariken is het symbool van Nijmegen en staat voor het meegesleept worden door misère en het met ondersteuning uiteindelijk overwinnen van de vertwijfeling en het kwaad.

Radboud Running Nijmegen

Roparun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld. De Roparun loopt namelijk van Parijs naar Rotterdam of sinds 2012 ook van Hamburg naar Rotterdam. Een absoluut unieke duurloop door Frankrijk België en Nederland. Een team van 8 lopers overbrugt de afstand van ruim 500 kilometer binnen 30 tot 48 uur.
Met deze uiterst sportieve prestatie brengen Roparunners geld bijeen voor patiënten met kanker. De opbrengst wordt volledig benut om de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten te verbeteren. Avontuur, topsport en teamgeest ontmoeten elkaar in de Roparun. Roparun is topsport, teamgeest en vooral presteren om patiënten te helpen. Ook U kunt helpen en het Roparun-avontuur meebeleven.

Stichting Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven“.

ZZG zorggroep

Diensten
Wonen met zorg
Kraamzorg
Expertisecentrum
Domoticazorg
Herstelhotel
Andere diensten