KWF IPSO IPSO

Rouwverwerking – Gespreksgroep voor nabestaanden

Het overkomt ieder mens: afscheid moeten nemen van mensen die je dierbaar zijn. Afscheid van een partner, moeder, vader, kind, broer, zus of vriend(in). Dit is een verdrietig en intensief proces, dat ieder op zijn of haar eigen manier beleeft. Steun van mensen uit uw omgeving is belangrijk en kan veel betekenen. Er kan echter een moment komen dat u behoefte heeft aan meer: het delen van ervaringen en verdriet met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.

Zowel in 2014 als in 2015 heeft Mieke Hendriks een gespreksgroep voor nabestaanden begeleid en inmiddels met succes afgesloten. Tijdens de gesprekken delen lotgenoten hun ervaringen en worden zij ondersteund in hun rouwproces. Elke maand komt een ander onderwerp aan bod.

In mei 2017 is een nieuwe groep opgestart. 
Er zijn12 bijeenkomsten (1x per maand), ’s avonds van 20:00 tot 22:00 uur. In overleg met de deelnemers wordt een avond gekozen.

Heeft u interesse en/of wilt u meer weten over deze of andere activiteiten van het Inloophuis Groesbeek? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. U mag natuurlijk ook gewoon een keer bij ons binnenlopen.

Inloophuis Groesbeek, De Mallemolen, Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek.
Tel: 024-675 6071 (di, woe en do 11.00-16.00 uur), info@inloophuisgroesbeek.nl, www.inloophuisgroesbeek.nl
Het Inloophuis is er voor iedereen uit Groesbeek, Berg en Dal, Millingen aan de Rijn, Beek-Ubbergen, Ooij, Leuth, Kekerdom, Heumen, Malden, Mook, Molenhoek, Middelaar, Milsbeek, Gennep, Ottersum.